zasto-CREATON?

Zašto CREATON?

Ponuda CREATON krovopokrivačkih materijala sigurno nudi rešenje koje najbolje odgovara vašem domu, ukusu i potrebama. U donošenju odluke pomoći će vam naši stručni saradnici te našim kupcima dostupni profesionalni građevinski priručnici i usluge.

Kada birate CREATON, tada birate lepotu i visoki kvalitet, dugotrajnu garanciju te krov koji će trajati nekoliko generacija. CREATON. Stručnjak za krovove.

Stručno znanje i pouzdanost

STRUČNO ZNANJE I POUZDANOST

CREATON je član francuske grupe TERREAL koja posluje u više od 20 zemalja sveta, i s više od 150 godina iskustva u proizvodnji. U Mađarskoj je od 2005. godine u dve fabrike izgrađene na najkvalitetnijoj domaćoj glini i opremljene vrhunskom tehnologijom proizvedeno više miliona crepova koji su položeni na krovove više hiljada zadovoljnih kupaca. Upoznajte misiju CREATONA, istoriju te politiku u području kvaliteta, sigurnosti na radu, okoline i energetike.

Podrška i savjet

Podrška i savjet

Potražite najbližeg stručnog savetnika CREATONA. Naši saradnici pomoći će vam u odabiru odgovarajućeg krovopokrivačkog materijala, u određivanju potrebne količine, u pronalasku stručnog izvođača, odnosno u rešavanju bilo kojeg tehničkog pitanja - telefonski ili putem e-maila!