Stručno znanje i pouzdanost

Stručno znanje i pouzdanost

CREATON je član francuske grupe TERREAL koja posluje u više od 20 zemalja sveta, i s više od 150 godina iskustva u proizvodnji. U Mađarskoj je od 2005. godine u dve fabrike izgrađene na najkvalitetnijoj domaćoj glini, opremljene s vrhunskom tehnologijom izrađeno više miliona crepova i položeno na krovove više hiljada zadovoljnih kupaca. 

Misija

Misija

U saradnji s našim kupcima nudimo najbolja rešenja za krov. Činimo sve da CREATON i dalje zadrži svoju vodeću poziciju na evropskom krovopokrivačkom tržištu te široku i mnogostranu paletu proizvoda nudimo pod objedinjenom robnom markom CREATON.

CREATON – Krov za vaš dom

CREATON – Krov za vaš dom

Kao vodeća marka nudimo čitav niz jedinstvenih mogućnosti, sve na jednom mestu. Želimo biti stručnjak za krovove koji svojim kupcima može ponuditi najveći izbor proizvoda glinenih crepova. Naš široki izbor proizvoda, boja, tekstura i dodatne opreme nudi CREATON rešenje za svaku potrebu.

Povijest CREATONA

Povijest CREATONA

CREATON je proizvođač glinenog crepa s više od 130 godina tradicije i iskustva, i član je francuske grupe TERREAL. Naša firma takođe ima decenije iskustva u proizvodnji kvalitetnih betonskih pokrivnih materijala. Saznajte više informacija o istoriji CREATONA!

Kvaliteta, sigurnost na radu, energetska politika i politika zaštite okoliša

Kvaliteta, sigurnost na radu, energetska politika i politika zaštite okoliša

Osnovni cilj firme CREATON South-East Europe d.o.o. je  da kao stabilno, uspešno preduzeće pridonosi jačanju robne marke CREATON te da na tržištu krovnih i fasadnih ploča ima inovativnu i vodeću ulogu. Pored zadovoljavanja sve strože pravne regulative, očekivanja, praćenja stalnih promena zahteva kupaca i tržišta, želja nam je sve to postići korištenjem raspoloživih resursa i strategija održivog razvoja, procesnog razmišljanja te pristupa koji se temelji na proceni situacije rizika.