Ova jesen će učiniti Vaš dom zaista kompletnim! CREATON Vam nudi kompletan krovni sistem sa dodanim popustom/uslovima!

 

Da bi krov funkcionisao besprekorno, nije dovoljno odabrati samo visokokvalitetan crep, već se mora obratiti pažnja i na druge elemente krovnog sistema. CREATON-ov fabrički izbor dodatne opreme za crep je dizajniran da bude savršen u svakom detalju. Zajedno sa našim keramičkim crepovima, one čine sistem koji pruža adekvatnu zaštitu vama i vašoj porodici u svim situacijama! Kontaktirajte nas za više informacija i personalizovane popuste!

 

 

Kompletan krovni sistem od CREATON-a

 

KROVNE MEMBRANE

Kao što svakoj kući treba krov, svakom krovu je potrebna podložna folija. CREATON nudi 4 različite membrane: "UNO", "DUO", "TRIO" i "QUATTRO", prema upotrebi krova. Među našim krovnim membranama sigurno ćete pronaći onu koja najbolje odgovara vašem krovu.

SISTEM OPREME

Gotovi krov će biti zaista lep ako je napravljen sa dodatnom opremom iste boje kao i korišćeni keramički crep. Pored estetike, važan aspekt je da je krov bezbedan za sve, bilo da se vozi iznad ili ispod ravni krova. Sprečite nesreće i izaberite naše sisteme za zaštitu krovova i uklanjanje snega!

KROVNI OLUCI

CREATON sistem oluka za kišu sadrži sve potrebne elemente za profesionalno odvodnjavanje kišnice. CREATON oluci za kišu nisu samo izdržljivi i laki za ugradnju, već se i po boji usklađuju sa našim keramičkim crepom.

CREATON PIR

Danas je energetska efikasnost važnija nego ikad. Zbog toga je CREATON kreirao svoj sistem toplotne izolacije iznad rogova CREATON PIR. Njegov osnovni materijal, PIR, je najbolji od toplotnoizolacionih materijala koji su danas poznati. Kada se postavi iznad rogova, ne samo da se može povećati unutrašnja visina potkrovlja, već se gubici toplote mogu smanjiti i do 40-50% u poređenju sa tradicionalnim sistemima.

 

KONTAKTIRAJTE NAS!